UEFA'dan Galatasaray'a şok!

UEFA Galatasaray'ın bu sezon mali kriterleri karşılayamadığını bildirdi.

UEFA'dan Galatasaray'a şok!
18 Ocak 2016 Pazartesi 23:27

Galatasaray Kulübü'nün 2015-2016 sezonunda mali kriterleri karşılayamadığını açıkladı. UEFA resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, ''Galatasaray Kulübü 2015-2016 sezonunda değerlendirilen izlenme döneminde şartları yerine getirmedi. Şubat ayının sonunda yapılacak değerlendirmeye göre bir karar alınacak.''açıklaması yapılarak ilgili kararın Şubat ayında verileceği belirtildi. 

Galatasay'a UEFA tarafından nasıl bir yaptırım uygulanacağı bilinmesede en kötü senaryonun Avrupa Kupalarından men cezası olacağı söyleniyor. UEFA men cezası vermezse Galatasaray'a önümüzdeki sezon transfer yasağı koyabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.

Galatasaray'ın yanısıra PTT 1. Lig ekibi Kardemir Karabükspor'unda mali kriterler açısından incelendiği ve kararın Mart ayında açıklanacağı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.