Wesley Sneijder: "Pişman değilim"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu. Sneijder, sözleşme uzattığı için pişman olmadığını ifade etti.

Wesley Sneijder: "Pişman değilim"
04 Mart 2016 Cuma 21:41

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda basınında bulunan Algemeen Dagblad isimli gazeteye açıklamalarda bulundu.  Sneijder,  takımdaki durumları ve gelecek planları hakkında sorulara cevap verdi. 

Pişman Değilim

İlk olarak Galatasaray'daki sözleşmesiyle ilgili, "Yakın zamanda 2 senelik yeni kontrat imzaladın. Pişman mısın?" şeklindeki soruya Sneijder, şöyle yanıt verdi:

"Hayır, sözleşmemi uzattığım için pişman değilim. Galatasaray'da şu an tam bir kaos hakim. O zaman üzerine düşünerek bir karar almıştım. Şimdi bir anda bundan pişman olmak garip olur."

Takımda kalmak istediğini ifade eden Hollandalı yıldız, "Ne olursa olsun, takımda kalmak istiyorum. Burada hem takımla hem de taraftarla aramda güzel bir bağ kurdum ve bu benim için çok değerli bir şey. Takımda mutluyum ancak işleri tekrar yoluna koymak için çok fazla uğraş vermek gerekiyor. Eminim herkes de bunu anlayacaktır." şeklinde konuştu.



Sezonu saygın bir biçimde tamamlamak önemli


"Artık kariyerini sonuna yaklaşıyorsun. Bu yıllar senin için çok değerli, aynı zamanda kayıp" şeklindeki soruya, 31 yaşındaki tecrübeli yıldız  "Kesinlikle! Belki de bu durumu daha da sinir bozucu hale getiriyor. Diğer yandan şu anda fit durumdayım. Bu sezon hemen hemen her maçta oynadım. Şimdi sezonu saygın bir şekilde tamamlamak önemli. Hem kendim için, hem de takım olarak." cevabını verdi.

Son olarak Çin, ABD gibi ülkelere olası transferi hakkında da konuşan Sneijder Hollandalı yıldız,"Futbolculuk kariyerinin bu döneminde böyle transfer iddialarının çıkması gayet normal. Ancak ben kendimi biliyorum ve oynamak istiyorum. Hollanda Milli Takımı’nda forma giyebilmem için üst düzey futbol oynamam gerekiyor." açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.