Ali Koç: '' İlk kongrede Fenerbahçe Başkanlığı'na adayım.''

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, en geç 2018 yılında Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

Ali Koç: '' İlk kongrede Fenerbahçe Başkanlığı'na adayım.''
24 Ekim 2016 Pazartesi 21:44


1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç'un, yapılacak ilk kongrede sarı lacivertli kulübün başkanlığına aday olacağı duyuruldu.

Ali Koç'un bu sözlerini duyuran isim, kulübün son kongresinde başkan adayı olan Hulusi Belgü oldu.

Belgü, Twitter hesabından attığı tweet'lerde, "Ali Koç 'Yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım. Ancak kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz ve şartlar ne olursa olsun en geç 2018 Mayıs'ta adayım' diye 1907 toplantısında açıklama yaptı" ifadesini kullandı.

Ali Koç, Yıldırım'ın son olarak başkanlığı kazandığı kongrede de, "Taşın altına elimizi sokacağız" diyerek aday olacağının sinyallerini vermişti.

Başkan Aziz Yıldırım da, son Divan Kurulu toplantısında, "Aday olacaklar ortaya çıkmalı" demişti.

​Ali Koç: Aday olmayı düşünüyorum

Fenerbahçe'nin eski asbaşkanlarından Ali Koç, başkanı olduğu 1907 Derneği'nin bugünkü buluşmasında Fenerbahçe Başkanlık adayı konusunda önemli bir açıklama yaptı.

Koç, "2018 yılının Mayıs ayındaki kongrede şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe Başkan adaylığını düşünüyorum" derken salondaki herkes bu sürpriz açıklama karşında şaşkınlık yaşadı. Yurt dışından misafirlerin de bulunduğu ve bir projenin lansmanının yapıldığı buluşmada söz alan Ali Koç, "Yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım ancak kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz. Ben sözümün arkasındayım, son seçimde dediğim gibi tekrar şu sözü verebilirim, Başkan adayı olmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.