Antalyaspor-Fenerbahçe maç kaç kaç bitti? | Maç özeti

Spor Toto Süper Lig, Antalyaspor-Fenerbahçe maçının galibi Antalyaspor oldu.

Antalyaspor-Fenerbahçe maç kaç kaç bitti? | Maç özeti
05 Şubat 2016 Cuma 22:23

Bu akşam saat 20:00'da başlayan Fenerbahçe-Antalyaspor maçının galibi Antalya oldu. Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta maçlarının en heyecanlılarından olan karşılaşmada Antalyaspor, Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti. Maçın ilk dakikalarında oldukça kontrollü ilerleyen iki takımdan Fenerbahçe gardını çabuk düşürünce arka arkaya gol yedi. 40. dakikada Eto'nun attığı golle 1-0 öne geçen Antalyaspor ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda da maçın 54. dakikasında Danilo, 56. dakikada da Makoun'un golleri ile Antalyaspor farkı 3'e çıkardı. Ancak ikinci yarının son dakikalarında Bruno Alves Fenerbahçe'ye bir gol kazandırdı. +4'de Sakıb'ın golü ile Antalyaspor skorunu 4'e çıkardı. Robin van Persie'nin son saniyede attığı gol ile Fenerbahçe skoru 4-2 yaptı. Ve uzun haftalardan sonra ilk kez mağlubiyet yaşadı. Bu skorla Fenerbahçe 46 puanda kaldı ve Antalyaspor 21 puana çıktı.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Güzel sonuç.