Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

İspanya La Liga'nın 31. haftasında Barcelona evinde Real Madrid’i ağırlayacak. Peki, Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
01 Nisan 2016 Cuma 18:44

La Liga’nın 31. Haftasında karşı karşıya gelecek olan Barcelona ve Real Madrid maçı büyük bir erakla bekleniyor. El Clasico’da 231. Randevuya çıkacak olan ki takım da karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. İki takımın da kozlarını paylaşacakları maç ne zaman yayınlanacak ve hangi kanaldan izlenebilecek? İşte detaylar...

BARCELONA – REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İspanya La Liga'nın 31. haftasında gerçekleşecek olan Barcelona – Real Medrid maçının detayları şu şekildedir;
Maç Günü: 2 Nisan 2016 Cumartesi
Maç Saati: 21:30
Stat: Nou Camp Stadı
Maçın Hakemi: Alejandro José Hernández
Yayın: Lig TV 

BARCELONA – REAL MADRİD MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Yarın akşam ekranlara gelecek olan Barcelona – Real Medrid maçının muhtemel 11’leri;
Barcelona muhtemel 11: Marc Antre-Ter Stegen, Dani Alves, Jeremy Mathieu, Javier Mascherano, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez
Real Medrid muhtemel 11: Keylor Navas, Danilo, Raphaël Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Luka Modric, Toni Kroos, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema

EL CLASİCO’DA 231. RANDEVU

Yarın gerçekleşecek olan Barcelona Real Madrid maçı İspanya La Liga’da El Clasico olarak adlandırılan büyük rekabetle ekranlara gelecek. El Clasico’da 231. Randevuya çıkacak olan iki takım da karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

114 yıllık tarihi olan El Clasico'da ilk kez 1902 yılında karşılaşan Barcelona ve Real Madrid 2 bin taraftar önünde mücadele etti. Maç ilse 3 – 1’lik skorla Barcelona’nın galibiyetiyle sonuçlandı.

İspanya Ligi maçlarında galibiyet Real Madrid’de. Ligde Barcelona ile karşılaştığı maçlardan 71 galibiyetle ayrılan Real Madrid’in yanı sıra Barcelona 68 galibiyette kaldı. İki takım arasında oynana 32 maç ise berabere sonuçlandı.



SON YILLARDA ÜSTÜNLÜK BARCELONA’DA

El Clasico karşılaşmalarında Barcelona’ya karşı uzun süre üstünlük kuran Real Madrid’in yanı sıra grafiğe bakıldığı zaman son yıllarda hem İspanya’da hem de Avrupa’da büyük bir başarı elde eden Barcelona öne geçti.

Son 10 yıldır La Liga’da oynanan El Clasico'ların 10'unu kazanan Barcelona’nın aksine rakibi Real Madrid 6 galibiyet aldı.



ARDA TURAN EL CLASİCO’DA FORMA GİYECEK Mİ?

Barcelona takımında forma giyen Arda Turan, teknik direktör Luis Enrique tarafından kadroya alınırsa ilk defa El Clasico’da forma giymiş olacak.
Şuan için Arda’nın El Clasico’da forma giyip giymeyeceği bilinmezken, 7 kez Real Madrid karşısında forma giyen Arda Turan bu karşılaşmalarda 1 kez gol attı.



MESSİ 500. GOLÜNÜ ARIYOR

İspanya Ligi'nin 31. Haftasında Real Madrid ile karşılaşacak olan Barcelona’nın yıldızı Mesi, kariyerinin 500. golünü atmak için sahaya çıkacak.
Camp Nou'da oynanacak olan Barcelona Real Madrid karşılaşmasında kariyerindeki 500. golü arayacak olan Messi, bu sezon Barcelona forması ile 37 gol kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Barı şu maçlar şifreli olmasın.