Federasyon affetmedi: 12 maç ceza!

Amed Sportif Faaliyetleri'nde oyuncu olan Deniz Naki, sportmenlikten uzak tavırları ve ideolojik propaganda yaptığı için 12 resmi maça çıkma yasağı aldı.

Federasyon affetmedi: 12 maç ceza!
04 Şubat 2016 Perşembe 21:24

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ideolojik propaganda yapan genç futbolcuyu affetmedi. Yaptığı açıklamalar ve sergilediği tavır nedeniyle Deniz Naki'ye hem para hem de maç cezası verildi. Amed Sportif Faaliyetler oyuncusu olan Deniz Naki, Bursaspor maçında yaptığı ideolojik propaganda yüzünden tepki görmüştü. Ziraat Türkiye Kupası'nda sergilediği bu tutum sportmenliğe aykırı bulunduğu için değerlendirmeye alındı.

Deniz Naki maç sonrasında da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar yüzünden TFF Hukuk Müşavirliği'nce 12 resmi maça çıkma yasağı ve 19 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı. Naki yaptığı ayrımcılık yüzünden bu cezalar ile federasyon tarafından uyarıldı.







 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.