Galatasaray'ın Büyük Transferi!

Galatasaray, Burak Yılmaz'ı Çin takımına transfer etti. Transferde Burak Yılmaz'ın bizzat karar verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Büyük Transferi!
05 Şubat 2016 Cuma 23:05

Uzun zamandan beri Galatasaray'da oynayan milli futbolcu Burak Yılmaz, Çin takımına transfer oldu. Beijing Guoan takımı ile anlaşan futbolcunun gelen teklifi iyi bulduğu ve bu nedenle bizzat Galatasaray'dan ayrılmak istediği öğrenildi. Teklifi kabul edeceği kesinleşen Burak Yılmaz, durumu kulübe ve teknik direktörü Mustafa Denizli'ye bildirdi. Ardından da Çin takımına 4 yıl için imza attı. 

Burak Yılmaz'ın her yıl Çin takımından 8 milyon Euro alacağı öğrenildi. Bunun yanında Galatasaray'a da 8 milyon Euro ödenecek, bu ödemenin yüzde 25'i önceden anlaşma yapılan Trabzonspor'a verilecek. Kalan kısmı ise Galatasaray Kulübü'ne kalacak. Burak Yılmaz'ın transferi için teknik direktörün istekli olmadığı öğrenildi.






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Bence doğru iş yapıldı.