Milliler'den 3 dakikada galibiyet

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'ya hazırlık kapsamında Katar karşılaşan Türkiye, geriye düştüğü maçta, Arda Turan ve Cenk Tosun'un 3 dakika içinde attığı gollerle Katar'ı 2-1 yendi.

Milliler'den 3 dakikada galibiyet
13 Kasım 2015 Cuma 22:02

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'ya hazırlık kapsamında Katar karşılaşan Türkiye, geriye düştüğü maçta, Arda Turan ve Cenk Tosun'un 3 dakika içinde attığı gollerle Katar'ı 2-1 yendi.


Maça kontrollü başlayan Ayyıldızlı takımımız, yakaladığı pozisyonları gol ile sonuçlandıramadı. 26. dakikada Katar, Ali Asadalla ile 1-0 öne geçti. Golden sonra etkili bir savunma yapan Katar kalesini gole kağattı ve ilk yarı sonucunda Milli Takımımız  devreye skorda 1-0 geri girdi.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Milli Takım yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Dakikalar 70'i gösterdiğinde sahneye Milli Yıldız Arda Turan çıktı. Olcay Şahan'nın pasında penaltı noktası üzerinde top ile buluşan Arda, fileleri havalandırdı ve maçta 1-1'lik beraberliği sağladı. Golden 3 dakika sonra bu kez sahneye Cenk Tosun çıktı. İlk golü atan Arda Turan'ın pasında ceza sahası içinde top ile buluşan Beşiktaşlı 24 yaşındaki forvet, usta işi bir kafa vuruşu ile 73. dakikada Milli Takımımızı 1-2 öne geçirdi. 


Maçta başka gol olmadı ve Milli Takımımız EURO 2016'ya hazırlık kapsamında oynadığı hazırlık maçında Katar'ı Arda Turan ve Cenk Tosun'un golleri ile 1-2 yenmeyi başardı.


Türkiye, EURO 2016'ya hazırlık kapsamında, 17 Kasım Salı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 17 Kasım Salı günü Yunanistan ile hazırlık maçı yapacak.


KATAR - TÜRKİYE : 1 -
2


KATAR: Lecomte, Musa Ali, Hassan, Almahdi, Hatem, Luiz Junior, Asadalla, Al Haidous, Majed, Khoukhi, Muntari


TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Serdar, Atınç, Emre Taşdemir, Ozan, Mehmet Topal, Oğuzhan, Hakan, Arda, Cenk


GOLLER: Ali Asadalla (26.Dk), Arda Turan(70.Dk), Cenk Tosun(73.Dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.