Apple Music Kullanıma Açıldı | Fiyatı, özellikleri ve daha fazlası için...

Apple'ın geliştirmiş olduğu ve dünyada en çok kullanılan çevrimiçi müzik dinleme uygulaması Apple Music, bugün itibariyle Türkiye'de de kullanıma açıldı.

Apple Music Kullanıma Açıldı | Fiyatı, özellikleri ve daha fazlası için...
04 Şubat 2016 Perşembe 23:01

Uzun zamandır Türkiye'ye gelmesi beklenen Apple Music nihayet kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Farklı pek çok ülkede kullanımda olan Apple Music, Türkiye'de de artık kullanılabilecek. Çevrimiçi müzik dinlemek için geliştirilen bu program sayesinde Android ve iPhone kullanıcıları müzik keyfini doyasıya yaşayabilecek.

Bugün saat 21:00 itibariyle kullanıma açılan uygulamanın Dezeer ve Spotify uygulamalarının kullanımını azaltacağı düşünülüyor. Dünya genelinde en çok kullanılan çevrimiçi müzik dinleme uygulaması olan Apple Music, kullanıcılara ilk 3 ay, deneme süresi olarak, ücretsiz hizmet sunuyor. Sonrasında bireysel kullanım için aylık 9.99 TL ya da aile kullanımı için aylık 14.99 TL ödemek yeterli oluyor.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.