TEOG 1. dönem sonuçları açıklandı mı? MEB e-okul sorgula öğren

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG 1. Dönem sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Yüzbinlerce öğrencinin girdiği Teog sonuçları açıklandı mı? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

TEOG 1. dönem sonuçları açıklandı mı? MEB e-okul sorgula öğren
30 Kasım 2016 Çarşamba 11:01

1 milyondan fazla öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçları ne zaman açıklanacak? 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınavlarına giren öğrenciler sonuçları merak ediyor. Daha iyi bir lise eğitimi için girilen TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan 2016 TEOG 1. Dönem sınavları sona erdi. İyi bir lise eğitimi için girilen TEOG sınavlarının sonuçları merak ediliyor. MEB, TEOG 1. Dönem sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, geçtimiz yıl yapılan TEOG 1. Dönem sınav sonuçlarını 15 Ocak 2016 tarihinde açıklamıştı.

 23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG 1. Dönem sonuçlarının 13 Ocak veya 20 Ocak 2017 Cuma günü, MEB tarafından açıklanması bekleniyor. 

TEOG sonuçlarına nasıl bakılır?

MEB tarafından TEOG 1. Dönem sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrenciler e-Okul üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. 



 Öğrenciler e-Okul Sistemine T.C Kimlik Numaraları ve Öğrenci Okul Numaraları ile girerek sonuçları görebilecekler. 


Etiketler; #TEOG #e-okul
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.