TEOG 1. Dönem Yabancı Dil Soru ve Cevapları - 24 Kasım 2016

Teog 1. dönem sınavları Yabancı Dil sınavı ile sona erdi. 12.00'da sona eren TEOG sınavlarında öğrenciler İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve Ulus Musevi 1. karma derslerinden birisinin sınavını çözdü. Peki Teog yabancı dil soruları ve cevapları yayınlandı mı? Teog 1. dönem İngilizce sınavı soru ve cevap anahtarı kamusaati.com adresimizde.

TEOG 1. Dönem Yabancı Dil Soru ve  Cevapları - 24 Kasım 2016
24 Kasım 2016 Perşembe 12:36

Yüzbinlerce öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) 1. dönem sınavları bugün yapılan Yabancı Dil sınavı ile sona erdi. İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Ulus Musevi 1. Karma derslerinden birisinin sınavına girecek öğrenciler, sınav sonrası soru ve cevapları merakla bekliyor.  2016 Teog yabancı dil sınavı soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav soruları yayınlandığı an sitemizden takip edebilirsiniz.


Daha iyi bir lise Eğitimi için girilen TEOG sınavlarında öğrenciler son olarak Yabancı Dil sınavına girdi. Milyonlarca öğrenci bugün 20 sorunun sorulacağı TEOG Yabancı Dil sınavı saat 11.20'da başlayan sınav 12.00'da sona erdi. 40 dakika süren sınavın soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı.  Sınava giren öğrenciler soru kitapcıklarını sınav sonrasında alabilecekler. Sınavın bitiminden itibaren öğrenciler, girdikleri Yabancı Dil sorularını yabacı dil dersini veren öğretmenine çözdürmeleri gerekir. Kamu Saati olarak sınav sonrasında Teog  Yabancı Dil sorularını bu haberde paylaşacağız.

TEOG Yabancı Dil Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ


TEOG sınavları ile ilgili en Güncel Bilgilerden haberdar olmak için Sınav Dünyası sayfamızı beğenebilirsiniz. Sınav Dünyası Facebook sayfamızı beğenmek içimn TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edanur - 8 yıl önce
Bence fen kolaydi insAllah yuksek aliriz
Avatar
sadıkcan - 8 yıl önce
bence inkilap zordu
Avatar
turgay cinar cevap anahtari isteyen - 8 yıl önce
Varmi
Misafir Avatar
buse - 8 yıl önce @turgay cinar cevap anahtari isteyen
cevap anahtarı yok c kitapcıgının
Avatar
atakan - 8 yıl önce
ne zaman cevaplar çıkar
Avatar
sghxy - 8 yıl önce
sinav guzeldi
Avatar
betül - 8 yıl önce
bana göre fen zordu ama diğerleri çok kolaydı
Avatar
sevgi - 8 yıl önce
Ayy gecen seneki teog tüm senelere göre daha zordu onlar bizden daha caliskan
Avatar
sevgi - 8 yıl önce
Ayy gecen seneki teog tüm senelere göre daha zordu onlar bizden daha caliskan