TEOG Çıkmış Sorular ve Cevapları - 2014-2015 1. Dönem

Milyonlarca öğrenci TEOG 1.Dönem Sınavı sonrasında hızla TEOG 2.Dönem sınavına hazırlanmaya başladı. Sınava günler kala çalışmalarına devem eden öğrenciler, sınava daha iyi hazırlanabilmek için TEOG Çıkmış Soruları çözüyor. TEOG geçmiş sorular MEB tarafından yayımlandı. İşte sizler için derlediğimiz 2014-2015 TEOG Soru ve Cevapları - 2014-2015 8. Sınıf 1. Dönem Merkezi Ortak Sınav Soru ve Cevapları...

TEOG Çıkmış Sorular ve Cevapları - 2014-2015 1. Dönem
11 Nisan 2017 Salı 12:45

TEOG Sınavına yaklaşık 2 hafta kaldı. Milyonlarca öğrenci TEOG Sınavında ter dökmek için gün sayıyor. Bu arada çalışmalara hız verenler, TEOG Sınavına günler kala merakla geçmiş soruları taramaya başladı. Sınavda karşılaşacakları soru tarzları için ne kadar çok deneme sınavı çözseler de çıkmış sorular üzerinden ilerlemek, öğrencilere ayrı bir artı kazandırıyor. TEOG Sınavında birden fazla dersten sorumlu olan öğrenciler, sınava günler kala kendilerini denemek için TEOG Çıkmış Soruları'da çözmeyi hedefliyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2014-2015 8. SINIF 1. DÖNEM MERKEZİ ORTAK SINAVI soru ve cevaplarını resmi internet sitesinden erişime açtı. 27-28 Nisan 2017 tarihlerinden TEOG sınavına girecek öğrenciler, geçmiş yılların soru ve cevaplarını merak ediyor. TEOG Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Yabancı Dil soru kitapçıklarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Türkçe Soruları  A Kitapçığı 

Matematik Soruları  A Kitapçığı 

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Soruları  A Kitapçığı 

Fen ve Teknoloji  Soruları A Kitapçığı 

İnkilap Tarihi Soruları A Kitapçığı

İngilizce Soruları  A Kitapçığı 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.