Teog Matematik soruları ve cevapları - 17 Aralık 2016 Mazeret Sınavı

17 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşen TEOG mazeret sınavı matematik soru ve cevapları açıklandı mı? TEOG 1. Dönem sınavına giremeyen öğrenciler için yapılan mazeret sınavı soru ve cevapları merak ediliyor. Matematik soru ve cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Teog Matematik soruları ve cevapları - 17 Aralık 2016 Mazeret Sınavı
18 Aralık 2016 Pazar 13:39

17 Aralık 2016 Cumartesi günü başlayan TEOG mazeret sınavlarının ilk oturumunda adaylar Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavlarına girecek.  Saat 09.00'da Türkçe sınavına giren öğrenciler, 10.15'de Matematik sınavında ter döktü. Öğrencilerin  en çok merak ettiği matematik sınavının soruları ve cevapları açıklandı mı? TEOG mazeret sınavı soruları haberimizde. 

TEOG mazeret sınavlarından matematik soruları öğrenciler tarafından merak ediliyor. Soruların cevaplarını merak eden öğrenciler, cevaları biran önce görmek istiyor. İşte Kamu Saati olarak matematik sorularının çözümlerini ve cevap anahtarını bu sayfada yayımlayacağız. 

TEOG 1. Dönem matematik  sınavına giren adaylar sınavlar ile ilgili yorumlar yaptı. Bazı adaylar sınavın geçtiğimiz TEOG 1. Dönem sınavlarına göre zor olduğunu ifade ederken, diğer adaylar sınavın kolay olduğunu belirtti. 

Sosyal medyada Teog Matematik sorularını öğrenciler tartışıyor. TEOG matematik soruları ve cevaplarını, sorular elimize ulaştığınıda sayfamızda yayımlayacağız.

Sizlerde TEOG matematik soruları ile ilgili görüşlerinizi, sayfamızın sonunda bulunan "Yorum" kısmına yazabilirsiniz. 

TEOG Matematik Soru ve Cevapları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert - 8 yıl önce
Bence Bu Matematik mazaret sınavı, diğer normal TEOG sınavı gibiydi.
Ne daha zor ne de daha kolay..
Avatar
White Angel - 8 yıl önce
Bence mazeret daha zor normal sınavdan iyi ki normal sınava girmişim çünkü 1 yanlışım var
Avatar
ali - 8 yıl önce
bencede öyleydi ne kolay ne zor