TEOG Mazeret Sınavları soru ve cevapları 17-18 Aralık 2016

TEOG 1. Dönem Mazeret Sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? 1. Dönem sınavına giremeyen öğrencilerin girdiği Teog mazeret sınavı ilk oturumu sona erdi. Mazeret Sınavı Türkçe, Matematik, Dün Kültürü ve Ahlak Bilgisi soru ve cevapları ile ilgili detaylar haberimizde.

TEOG Mazeret Sınavları soru ve cevapları 17-18 Aralık 2016
17 Aralık 2016 Cumartesi 12:20

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Mazeret Sınavları ilk oturumu tamalandı. Binlerce öğrenci, Türkçe, Matematik ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi sorularına yanıt verdi.  Mazeret sınavlarında öğrencilere 20 soru soruldu. 40 dakika süren sınav sorularının cevapları merak ediliyor.  TEOG mazeret sınavı soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Geçerli mazereti olmadan ortak sınav/sınavlara katılmayan öğrencilerin, o derse ait sınavpuanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecek, e-Okul Sistemi’nde ortak sınav sonuç hanesinde (G)olarak gösterilecek ve ortalamaya dâhil edilecektir. Veli, öğrencisinin ortak sınava katılamama sebebini, sınavın tamamlandığı tarihten itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde okul yönetimineyazılı olarak bildirecektir.

Mazeret Sınavlarına, Türkçe dersinden 5 bin 408, matematikten 4 bin 189, din kültürü ve ahlak bilgisinden 4 bin 143, fen bilimlerinden 4 bin 80, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinden 4 bin 277, yabancı dilden 3 bin 900 öğrenci başvurdu.

TEOG Türkçe soru ve cevaplarını görebilmek için TIKLAYINIZ

TEOG Matematik soru ve cevaplarını görebilmek için TIKLAYINIZ

TEOG Din Kültürü soru ve cevaplarını görebilmek için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kullanıcı - 8 yıl önce
İngilizce yok mu