25 Mayıs Ankara'da su kesintisi yaşanacak

25 Mayıs yani bugün Ankara'nın 4 ilçesinde su kesintisi yaşanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ASKİ, hangi mahallelerde ve saatlerde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

25 Mayıs Ankara'da su kesintisi yaşanacak
25 Mayıs 2017 Perşembe 10:20

ASKİ'den yapılan açıklamada Ankara'nın bazı ilçelerinde yaşanacak olan su kesintşsi hakkında bilgi verildi. 25 Mayıs yani bugün yaşanacak olan su kesintisi, Pursaklar, Keçiören, Çankaya, Ayaş ilçelerinde yaşanacak. 

Açıklamada ayrıca, arıza giderilme saati ev veya işyerinizin konumuna ve arıza büyüklüğüne göre birkaç saat kadar farklılık gösterebileceği kaydedildi. 

25 Mayıs Ankara'da su kesintisi uygulanacak yerler:

Pursaklar

Pursaklar İlçesi,Altınova Mahallesi içerisindeki şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yapılacaktır. (Saat: 8.00 - 11:30)

Etkilenen Yerler: Altınova Mahallesi.

Keçiören

Keçiören İlçesi, Atapark Mahallesi, 1248 Sokak içerisindeki şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yapılacaktır.  (Saat: 8.00 - 17:00)

Etkilenen Yerler: Atapark Mahallesi ve Ufuktepe Mahallesi.

Çankaya

Çankaya İlçesi, Keklikpınarı Mahallesi, 899.Cadde içerisindeki 125 mm ve 350 mm'lik deplase çalışması nedeni ile su kesintisi yapılacaktır.   (Saat: 8.00 - 14.00)

Etkilenen Yerler: Keklikpınarı Mahallesi,Mürsel Uluç Mahallesi,İlker Mahallesi üst kodları,Oran Mahallesi alt kodları.

Ayaş

 Ayaş İlçesi,Sinanlı Mahallesi içerisindeki şebeke arızası nedeniyle su kesintisi yapılmaktadır. (Saat: 10.00 - 17.00)

Etkilenen Yerler: Sinanlı Mahallesi,Mahkeme Mahallesi,Cuma Mahallesi,Hocasinan Mahallesi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.