3 il müdürü görevden alındı

Bugünkü 20 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameler uyarınca 3 il müdürü görevinden alındı.

3 il müdürü görevden alındı
20 Nisan 2016 Çarşamba 10:29

Bugünkü 20 Nisan 2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameler uyarınca 3 il müdürü başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda; Mardin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf ÇERMİK'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda da Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet TOSUN ve Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail KANSIZ, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

İl Müdürlerinin görevden alınmasına ilişkin kararnameler:

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:

Karar Sayısı: 2016/197


1-Mardin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf ÇERMİK'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2-Bu Karan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı yürütür.

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Karar Sayısı: 2016/203


1. Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet TOSUN'un, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2. Bu Karan Kültür vc Turizm Bakanı yürütür.

Kültür ve Turizm Bakanlığından:

Karar Sayısı: 2016/204


1.Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail KANSIZ'm, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2.Bu Kararı Kültür ve Turizm Bakanı yürütür.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.