7 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi

PKK'ya yönelik operasyonlar nedeniyle 7 köyde (Teknecik, Sallıca, Dönertaş, Kısıklı, Suboyu, Yumrukaya ve Sarıdal) sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bitlis Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.

7 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
26 Mart 2017 Pazar 16:49

Bitlis Valiliği sokağa çıklma yasağı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama da Tatvan ilçesinde bulunan 7 köy ile bu köylere bağlı mezralarda PKK operasyonları nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

Bitlis Valiliğinin açıklaması:

"Kamu huzurunun sağlanması amacıyla Tatvan Kaymakamlığınca 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 32/Ç maddesi gereğince 25 Mart 2017 günü saat 18.00'den geçerli olmak üzere Teknecik, Sallıca, Dönertaş, Kısıklı, Suboyu, Yumrukaya ve Sarıdal köyleri ile mezra ve bağlılarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının uygulanmasına karar verilmiştir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.