Adana'da 68 yaşındaki öğretmenden 2 kız öğrenciye taciz mesajları!

Adana'da yaşanan taciz skandalı konuşuluyor. Adana Merkez Çukurova İlçesi'nde bulunan özel bir etüd merkezinde öğretmenlik yapan 68 yaşındaki F.M. 2 kız öğrenciye taciz mesajı gönderdi. Taciz mesajları sonrası harekete geçen polis ekipleri kız öğrencileri taciz eden 68 yaşındaki Türkçe öğretmenini gözaltına aldı.

Adana'da 68 yaşındaki öğretmenden 2 kız öğrenciye taciz mesajları!
05 Mart 2016 Cumartesi 16:31

TEOG  sınavlarına hazırlık için özel bir etüt merkezine giden 2 kız öğrenciye, etüt merkezinde öğretmenlik yapan 68 yaşındaki F.M.'den taciz mesajları gönderildi. Olayın ortaya çıkması üzerine polis ekipleri 68 yaşındaki öğretmeni gözaltına aldı.

Adana Çukurova'da TEOG sınavlarına hazırlanan 2 kız öğrencinin son aylarda başarı oranlarının düşmesi sonrasında okulda görevli rehber öğretmeni durumdan şüphelendi. ' kız öğrenciyle bir görüşme gerçekleştiren rehber öğretmeni 2 kızın tacize uğradığını öğrendi. Tacize uğrayan öğrencilerden G.Ö rehber öğretmenine,  "Etüd merkezindeki Türkçe öğretmeni F.M., sürekli vücudumuzu elliyor. Cep telefonumuza mesaj gönderip rahatsız ediyor" diyerek yaşanan iğrençliği anlattı.  Rehber öğretmeni ,bunun üzerine hemen polise ve ailelere haber verdi. Hemen harekete geçen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri psikolog yardımıyla tacize uğrayan öğrencilerin ifadelerini aldı.

İfadesi alınan kız öğrencilerden G.Ö, "Derste tenimize dokunup, saçlarımızı okşuyor. İlk zamanlar bir baba şefkati ile yaklaştığını sandım. Ama sonra arkadaşımın cep telefonuna mesaj gönderdi. Mesajda, TEOG'u kazanabilmemiz için bizimle özel ilgilenmek istediğini söyleyip, 'Teninize değen, terinizin kokusunu taşıyan çamaşırlarınızı getirin. Onları koklayıp sizin için dua edeceğim' yazıyordu. Bu mesajdan sonra gerçek niyetini anladık." dedi. 

Sadece motive etmek istemiştim


İfadeler ve şikayetler sonrası harekete geçen polis ekipleri, 68 yaşındaki öğretmen F.M.'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.M. ifadesinde, "Onlar benim çocuklarım gibi, sınavı kazanabilmeleri için motive etmek istemiştim" savunmasında bulundu.  İfadesi alındıkatan sonra adliyeye sevkedilen F.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



İlk Değilmiş

Yaşanan bu olay sonrasında iddiaları araştıran Polis Türkçe öğretmeni olan F.M'nin daha öncede benzer bir durum sonrasında çalıştığı yerden atıldığını belirledi.

G.Ö'nün ailesi tepki gösterdi

Kızlarının tacize uğraması sonrasında açıklamada bulunan G.Ö'nün velisi, "Benim kızım da aynı şeyi yapabilirdi. Son günlerde içine kapandı, etüd merkezine gitmek istemiyordu. Biz sınav stresi nedeniyle gitmek istemediğini sanıyorduk. Meğer kızım tacize uğruyormuş. Benim kızım da Kayseri'deki Cansel Buse gibi canına kıyabilirdi" diyerek tacizci öğretmene tepki gösterdi. 



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murtaza - 8 yıl önce
O yaştaki şahıs ancak taciz eder buna meydan veren etüt merkezini kapatsanıza
Avatar
Adnan - 8 yıl önce
Bunların çoğu iftiradır
Avatar
Fulya - 8 yıl önce
Sadece ali coşkun hocanın iftirası.adam hepimize iyi davrandı bize yardım etti
Avatar
tahir dingil - 8 yıl önce
Ali coşkunun kare iftirası