Ahi Evran M.E.M'den şehidimiz İsa Nazlım için anlamlı tören

2015 yılında Ankara Altındağ, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nden mezun olup, Şırnak’ta vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu şehit olan İsa Nazlım için mezun olduğu okulda anma töreni düzenlendi.

Ahi Evran M.E.M'den şehidimiz İsa Nazlım için anlamlı tören
31 Mart 2017 Cuma 14:17

 Ankara Altındağ Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi, şehidini unutmadı. 2015 yılında Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezinden mezun olup, Şırnak’ta Vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucu şehit olan İsa Nazlım için mezun olduğu okulda anma töreni yapıldı. Törene Şehid’in Anne- Babası, Çok sayıda akrabası, Altındağ ilçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Zülkarneyn Avcı, Kırıkkale Şehit Aileleri Derneği başkanı Rıfat Öcal, Etimesgut Şehit Aileleri derneği temsilcileri, Altındağ İlçesine bağlı okul müdürleri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

   Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü dr. Zülkarneyn Avcı’nın,  “Allah için öldürülenlere ‘ölüler’ demeyin. Bilakis onlar diridirler, lakin siz anlayamazsınız” Ayetini de hatırlatarak yaptığı, şehitliğin önemini vurgulayan konuşmasının ardından, Kırıkkale Şehit Aileleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Okul Müdürü Emin Doğruyol ve Şehid’in Babası Ergün Nazlım birer konuşma yaptılar.

Ahi Evran Şehit Töreni

    Şehid İsa Nazlım’ın Hatırasını yaşatmak amacıyla oluşturulan köşenin dularla açılışının ardından şehin anne- basına hediye takdimi yapıldı.  Tören, katılımcılara yapılan ikramın ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
E. DOĞRUYOL - 7 yıl önce
Şehidimizin ruhu şad olsun
Avatar
Ergül Nazlım - 7 yıl önce
Ahi Evran Okulumuzun Milli Eğitim müdürümüzün hocalarımızın Dernek başkanlarımızın tüm katılımcılarımızın öğrencilerimizin programda emeği geçen vesile olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun hepsine teşekkür ediyorum