Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Yalçın Topçu'ya Ziyaret

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Yalçın Topçu'ya Ziyaret
02 Mayıs 2017 Salı 13:38

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu  Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yalçın Topçu “Zekai Bey, bakanlığım döneminde  faaliyetlerini yerinde gördüğüm ve katıldığım, faaliyetlerinin ilçesinde yaşayanlar tarafından memnuniyetle karşılandığına bizzat şahit olduğum belediye başkanımızdır. Davetini aldığımız faaliyetinde de mesaimiz elverdiği ölçüde inşallah yanında olacağız. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı için özel teşekkürlerimi iletiyorum. Aynı zamanda ‘15 Temmuz Şehitler Anıtı’ bir ödül almıştı. Her yönüyle hem o günü, hem de şehitlerimizi ifade eden bir anıt olması sebebiyle kendisine milletimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yalçın Topçu’yu ilçede gerçekleştirecekleri “Yörük Türkmen Şenliği”ne davet eden Kafaoğlu “görüşüyle, duruşuyla Türk Milletine cesaret veren, güç katan yaklaşımlarıyla takip ettiğimiz sayın Yalçın Topçu şimdi de Cumhurbaşkanlığı makamında başdanışman olarak milletimize hizmet etmektedir. Daha önce de Kültür ve Turizm Bakanı iken belediyemizi ziyaret etmişlerdi. ‘Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri’ ve ‘İsmail Akçay Yol Koşusu’na katılarak bizleri şereflendirmişlerdi. Şimdi de önümüzde 13-14 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceğimiz ‘Yörük Türkmen Şöleni’ne davet etmek üzere buradayız” dedi ve kabulleri için Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya teşekkürlerini illetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.