Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden EKPSS duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, EKPSS ile yerleşen adaylar için bir duyuru yayımladı. Duyuruda, adaylardan istenen belgelerle alakalı açıklamalara yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden EKPSS duyurusu
08 Şubat 2017 Çarşamba 16:22

Ankara Büyükşehir Belediyesi, EKPSS ile yerleşen adaylar için bir duyuru yayımladı. Duyuruda, adaylardan istenen belgelerle alakalı açıklamalara yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

''EKPSS İLE YERLEŞTİRMESİ YAPILAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. EKPSS sonuç belgesine ilişkin internet çıktısı, 

2. ÖSYM’ce yerleştirildiğine dair internet çıktısı, 

3. Diplomanın noter tasdikli örneği ya da aslı (2016 EKPSS Kılavuzuna göre noter tasdikli örneği ya da aslının getirilmesi gerekmektedir.) 

4. Nüfus cüzdanının fotokopisi ve aslı (T.C. Kimlik Numaralı), 

5. “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen en az yüzde 40 veya üzerinde çalışabilir engelli olduğunu gösterir Son  6 ay içerisinde alınmış sağlık raporu aslı veya noter tasdikli sureti (fotokopi kabul edilmeyecektir) 

6. Herhangi Bir Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar için, görev yaptığı kurumdan alacağı onaylı hizmet belgesi, 

7. Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık (4 adet) fotoğraf, 

8. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (4 nüsha doldurulacaktır.)

BELGE TESLİM ADRESİ:

Ankara Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Emniyet Mah. Hipodrom Cad. B Blok No:5 Kat:12 Yenimahalle/ANKARA

NOT:

1- Kanuni bir mazereti olmaksızın 03/03/2017 tarihi mesai bitimine ( saat:17.00) kadar istenilen belgeleri ibraz etmeyen adayların atanma hakları iptal olacaktır.

 2- Belgeleri tam ve eksiksiz olarak getirmeyenlerin atanma işlemlerine başlanmayacaktır.

 3- Gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir, bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanır.

Adaylardan istenen belgeler için TIKLAYINIZ.
Güvenlik Soruşturması Formu için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.