Ankara'da bugün bu yollara dikkat! Trafiğe kapatılacak

Ankara'da, Hak-İş tarafından düzenlenecek etkinlik nedeniyle bugün saat 15.00'ten sonra bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Ankara'da bugün bu yollara dikkat! Trafiğe kapatılacak
13 Nisan 2017 Perşembe 13:57

Ankara Valiliği, Hak-İş tarafından düzenlenecek etkinlik nedeniyle bugün saat 15.00'ten sonra bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Söz konusu duyuruda, bugün saat 17.00’de HAK-İŞ (Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu) organizesinde; Ankara Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Salonu’nda, “Anayasa Değişikliğine Tam Destek, Geleceğimiz İçin Evet” konulu bir etkinlik düzenleneceği belirtildi.

Etkinlik dolayısıyla vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına 15.00'ten, etkinlik sona erene kadar (Gar Kavşağı ve Baruthane Kavşağı arası) araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.

Bu güzergâhları kullanan vatandaşların, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.