Ankara'da yarın bu yollar trafiğe kapatılacak-30 Nisan 2017 Pazar

Ankara'da yarın, İkra Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara'da yarın bu yollar trafiğe kapatılacak-30 Nisan 2017 Pazar
29 Nisan 2017 Cumartesi 12:54

Ankara'da 30 Nisan Pazar günü, İkra Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğince yapılan yazılı açıklamaya göre, Pazar günü 16.00-19.00 saatleri arasında Sincan Kent Meydanı’nda İkra Eğitim Kültür Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından “Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed” konulu açık hava toplantısı düzenlenecek.

Bu kapsamda saat 13.00'ten miting bitimine kadar, Polatlı 2 Caddesi (Korkmaz Sokak ve Peçenek Caddesi kesişiminden, Şehit Ali Çalışır Sokak ve Şehit Rahmi Sarıoğlu Sokak kesişimi ile Göktuğ Sokak Polatlı 2 Cadde kesişimi arası) araç trafiğine kapatılacağı  duyuruldu.

Açıklamada, bu güzergâhları kullanacak vatandaşların, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.