Ankara Üniversitesi'nde iki karşıt grup arasında gerginlik

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde iki karşıt görüşlü grubu arasında gerilim yaşandı. Çıkan gerilim polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Ankara Üniversitesi'nde iki karşıt grup arasında gerginlik
03 Mart 2016 Perşembe 19:25

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında gerginlik yaşandı. Karşıt görüşlü iki öğrenci grubu öğlen saatlerinde fakültenin bahçesinde toplanmaya başladı. Karşılıklı sloganların atıldığı gerginliğin büyümemesi için polise ihbar yapıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri iki grup ile görüşme gerçekleştirdi. Ortamın sakinleşmesi sonrasında kampüs içine giren Çevik Kuvvet ekipleri dışarı çıktı. Ancak polislerin olay yerinden ayrılması sonrasında gerginlik yeniden tırmandı. Bunun üzerine tekrar fakülte bahçesine giren güvenlik ekipleri iki grup arasına barikat kurdu. Bir süre birbirlerine slogan atan karşıt görüşlü öğrencilerden bir grubun dışarı çıkarılmasıyla gerginlik son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.