Ankara Valiliği'nden fırtına uyarısı

Ankara Valiliği, kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Ankara Valiliği'nden fırtına uyarısı
28 Şubat 2018 Çarşamba 14:05

Ankara Valiliği resmi internet adresi üzerinden, kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, 28 Şubat 2018 Çarşamba günü 04:00-22:00 saatleri arasında il genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiği bildirildiğine vurgu yapıldı. Bu nedenle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu

Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

''Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, 28.02.2018 Çarşamba günü 04.00-22.00 saatleri arasında ilimiz genelinde güney ve güneybatı, zamanla batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgâr ve yer yer kısa süreli fırtına beklendiği bildirilmektedir. 

Bu çerçevede kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler) vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.