Antalya'da orman yangını!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya'da orman yangını!
01 Ocak 2016 Cuma 21:27

Antalya'nın Kaş ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Kaş ilçesindeki Patara Mahallesi Çayağzı mevkisinde sazlık alanda öğle saatlerinde yangın çıkmış ve alevlerin sıçramasıyla ormanlık alan yanmaya başlamıştı. Ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangınla ilgili soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangının, yaklaşık 25 hektarlık alanda etkili olduğu tahmine diliyor. Yangınla ilgili hasar tespit çalışmalarına yarın sabah başlanacağı belirtildi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle sazlık alanda başlayan yangın, kuvvetli rüzgarın da etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçramıştı. Söndürme çalışmalarına yaklaşık 45 kişilik ekip, 12 arazöz ve bir dozer katıldı. Yangın yerine, Muğla ve yakın ilçelerden de ekipler sevk edilmişti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
Biraz dikkat.