Bakan Kılıç'tan Ankara'ya yeni stadyum müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan Ankarıları sevindirecek haber geldi. Kılıç, bakanlığı süresince Ankara'ya yakışır bir stadyum yapılacağı müjdesini verdi.

Bakan Kılıç'tan Ankara'ya yeni stadyum müjdesi
20 Aralık 2015 Pazar 22:00

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan Ankaralıları sevindirecek haber geldi. Kılıç, Ankara'nın yeni bir stadyumu hak ettiğini ifade etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan stadyum yapılması konusunda çok net talimatlar aldığını söyleyen Kılıç, bakanlık yaptığı süre içerisinde Ankara'ya yakışır bir stadyum yapacaklarını belirtti. Stadyumun yeri konusunda çalışmaların devam ettiğini ve belirlenen birkaç alanın olduğunu söyleyen Kılıç, 6 ay içerisinde stadyumun yerinin netlik kazanacağını belirtti.Kılıç,  Ankara'ya yapılacak stad projesinin 1 yıl içerisinde hayata geçeceğini ve Ankara'ya yakışır bir stadyum yapılması için uğraştıklarını ifade etti.

Türkiye'deki tesisleşmeler hakkında konuşan Kılıç, devam eden projeler olduğunu belirtti. Gençlerin yapılan bu tesisleri kullanması ve şampiyonların çıkması, bakanlığın en önemli amaçlarından biri olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

''Türkiye’nin bir çok kentinde tesisleşme konusunda büyük adımlar atıldı, Antalya’dan, Konya’ya, Mersin’den Trabzon’a. Hala devam eden projelerde hızla sürüyor. Artık bizim için en önemli nokta gençlerimizin bu tesislerden gerçek anlamda istifade etmesi, şampiyonların yetişmesi. Ankara, Başkent’e yakışır bir stadyumu hak ediyor. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da çok net talimatları var. Bakanlığım süresi içerisinde Ankara stadyumuna kavuşacak. Stadyumun yeri ile ilgili bir süredir çalışmalar devam ediyor. Yapılan incelemeler sonunda belirlenen bir alan da var. Değerlendirmeler ilk 6 ayda kesin olarak netliğe kavuşacak. Yer konusunda çok farklı simülasyonlar üzerinde çalışıyoruz. Sonuç en iyisi olacak, bunun için uğraşıyoruz''


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murtaza Ulubay - 9 yıl önce
Ispanya diktatörüne sormuşlar ülkeyi nasıl yönettin
cevap futbolu sevdirmek ile güzel bir oylama taktiği insanlar bir hafta bu konuyu konuşmayı seviyor. Varsın fabrika yine stadyum yapılsın