Başbakan Yardımcısı Elvan Ankara'daki patlamayla ilgili konuştu

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, dün akşam 18.45 de meydana gelen Ankara'daki terör saldırısını düzenleyenler için "Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Elvan Ankara'daki patlamayla ilgili konuştu
14 Mart 2016 Pazartesi 11:55

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, dün akşam meydana gelen Ankara'daki terör saldırısına ilişkin açıklamasında, "Ankara'daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir" ifadesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Elvan, sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarından Ankara'daki hain saldırıyla ilgili yazdığı mesajında, "Alçakça, kalleşçe, şerefsizce. Hainler yine masumları hedef aldı. Ankara'daki hain saldırıyı gerçekleştirenler ve bu saldırının arkasında olanlar mutlaka ortaya çıkarılacak. Gözü dönmüş caniler, milletimizi ve devletimizi hedef alanlar bunun karşılığını görecektir. Şimdi omuz omuza vererek, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden bu hainlere karşı dimdik durma vaktidir. Biz birlikteliğimizden ödün vermediğimiz sürece terör örgütleri hep kaybetmeye mahkum olacaktır. Unutulmamalıdır ki bu saldırılar bizim terörle mücadele azmimizden de hiçbir şey eksiltmeyecektir. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.