Başbakan Yıldırım'dan Muğla'daki kazayla ilgili açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, dün Muğla'da yaşanan kaza ile ilgili açıklama yaparak "Büyük bir kaza, her yönü ile araştırılacak." dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Muğla'daki kazayla ilgili açıklama
14 Mayıs 2017 Pazar 16:54

Başbakan Binali Yıldırım, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği korkunç kaza ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kazanın titiz bir şekilde araştırılacağına vurgu yapan Yıldırım, şunları söyledi: 

"Bugünü tebrik ediyorum buruk da olsa, üzüntülü de olsa analarımız bizim her şeyimiz. Şehit analarını ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Analarımıza uzun ömürler diliyorum, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Büyük bir kaza, her yönü ile araştırılacak. Araştırmalar sonucunda kazanın sebebi mutlaka ortaya çıkacaktır. Sebebi ne olursa olsun giden geri gelmiyor. Son 10-15 yılda altyapımız çok gelişti, yollarla ilgili kusurlardan dolayı kazalar hemen hemen yok gibi ama insan hatasını önleyecek bir makina henüz üretilmedi. İnsanımızın kurallara uymasını, yolların kuralı olduğu gerçeğini her fırsatta mutlaka ilkokul çağından ileri yaşlara kadar eğitim, eğitim, eğitim."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.