Bayramın bilançosu ağır oldu hemde daha 2 gün olmuşken!!!

Kurban Bayramındaki trafik kazaları.Kazalar nerelerde oldu nekadar kayıp verildi. Kurban Bayramın tatilinin ilk 2 gününde yurt genelinde meydana gelen kazalarda toplam 24 kişi öldü, 105 kişi de yaralandı.

Bayramın bilançosu ağır oldu hemde daha 2 gün olmuşken!!!
11 Eylül 2016 Pazar 18:41

Kurban Bayramı tatilinin ilk 2 gününde yurt genelinde meydana gelen kazalarda toplam 24 kişi öldü, 105 kişi de yaralandı.

Kurban Bayramı bakanlar kurulu kararıyla 9 gün tatilde kentler boşaldı. Kimi aileler memleketlerine hasret gidermeye giderken kimi vatandaşlarda tatil merkezlerine akın etti.

Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen birçok noktada trafik kazaları meydana gelİyor.Kurallara uymadıkca can kaybımızın artacağı söyleniyor.

Kurban Bayramı talinin ilk günü olan 10 Eyül Cumartesi günü meydana gelen 21 kazada 13 kişi öldü, 79 kişi de yaralandı. Bayram tatilinin ikinci günü olan 11 Eylül Pazar günü (bugün) saat 17.00'ye kadar meydana gelen 11 kazada ise 11 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı. 2 günde meydana gelen 32 kazada, toplam 24 kişi ölürken, 105 kişi de yaralanmış oldu. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları, kurallara uymaları konusunda uyarmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.