Belediye önlem almadı ve önemsemedi, Etlik 243. sokak sular altında kaldı

Ankara'da etkisini gösteren sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiliyor. Keçiören Etlik Esertepe Mahallesi 243. Sokak yoğun yağışın esiri oldu. Belediyenin, daha önceden önlem almaması ve su yollarını düzgün yapmaması vatandaşı mağdur etti.

Belediye önlem almadı ve önemsemedi, Etlik 243. sokak sular altında kaldı
27 Mayıs 2017 Cumartesi 14:05

Ankara'da sağanak yağış ve dolu hayatı esir aldı. Öğle saatlerinde bir anda bastıran yağmur ve dolu hayatı felç ediyor. Özellikle Keçiören İlçesinde yağış etkisini gösteriyor. ankara Keçiören Esertepe Mahallesi 243. Sokak etkili sağanak yağışı sonrasında sele teslim oldu. Sel sonrasında bina duvarları hasar alırken, Belediyenin vurdumduymazlığı vatandaşı çileden çıkardı.

Ankara Esertepe Mahallesi 243. Sokak,etkili yağış sonrasında sel altında kaldı. Öğle saatlerinde başlayan yağış sonrasında tüm Esertepe'nin suyu 243. Sokağa doldu.  Muhammed Ali Esertepe Parkı yapımı sonrasında belediyenin su yollarını düşünmeden yapması vatandaşı mağdur etti. 2016 yılında meydana gelen yağışta, sokakta bulunan apartmanın bahçe duvarı sel nedeniyle yıkılmıştı. Konuyu Belediyeye aktaran bina sakinleri, durumun düzeltileceği bilgisini alsalarda hiçbir gelişme yaşanmadı.

Tehlike geliyorum dedi ve geldi

Belediye konu ile ilgili hiçbir somut adım atmazken, 27 Mayıs 2017 tarihinde etkisi gösteren yağmur, binayı ve sokağı olumsuz etkiledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmetoğlu - 7 yıl önce
Niye önemsesin adamların üzerine vazife imiş gibi sanatçıları beslemek için bol bol konser veriyor.