Bolu Dağı tüneli 3 ay kapanıyor

TEM otoyolunda bulunan Bolu Dağı Tüneli 3 ay boyunca kapalı olacak.

Bolu Dağı tüneli 3 ay kapanıyor
10 Mayıs 2016 Salı 08:50

TEM otoyolunu kullanan sürücüler dikkat. Sürekli TEM otoyolunu kullanan sürücülere üzücü bir haber geldi. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar olan bölüm 3 ay boyunca kapalı olacak. 

TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar 3 ay boyunca üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak. Bu süreçte trafik, İstanbul istikametinden çift yönlü olarak verilecek.

Bolu Valiliği'n konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Anadolu Otoyolu'nda Bolu Dağı Tüneli'nin çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar üst yapı yenileme çalışmaları yapılması nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacak olup, trafik Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak verilecektir. Bu uygulama 10 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak olup 90 gün devam edecektir. Yol kapatması yapılan kesimlerde trafik kontrollü olarak verileceğinden, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması hususunda sürücülerin dikkatli olmaları gerekmektedir." dedi.


Etiketler; #bolu dağı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.