Bursa'da yarın okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması

29 Aralık Perşembe günü Bursa kar esaretine girecek. Peki Bursa'da yarın okullar tatil olacak mı, Valilik ve İL MEM'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? İstanbul ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bursa'da yarın okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması
28 Aralık 2016 Çarşamba 20:40

Bursa'da yarın okullar tatil mi? Kar yağışı Bursa merkez ve ilçelerinde etkili bir şekilde devam ediyor. Binlerce öğrenci, 'okullar tatil olacak mı?' diye merak ediyor. Bursa'da eğitime ara verilecek mi? Bursa Valiliği ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Bursa'da Hava Durumu

Bursa'da 29 Aralık Perşembe günü etkili kar yağışı bekleniyor. Meteorolojiden alınan verilere göre Bursa'da en düşük sıcaklık -1 derece iken, en yüksek sıcaklık 3 dereceyi bulacak. 



Bursa'da Okullar Tatil Olacak mı?

Bursa'da kar yağışı devam ederken, öğrenciler kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. Bursa Valiliği ve MEB'den kar tatili ile ilgili henüz resmi açıklama yapılamadı. Bursa'da okulların tatil olması ile ilgili açıklama yapıldığında haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe - 8 yıl önce
Okula gidemiyorum arabalar kayıyor kar dün yağmaya başladı ama çok hızlı yağdığı için çok tuttu vali tatil ederse çok iyi olur
Avatar
Berşan - 8 yıl önce
Arabalar cok kayiyor okula gidmekte zorlaniyoruz lutfen tatil yapın
Avatar
Arzu - 8 yıl önce
Okula yürüyerek gidiyoruz kar yüzünden çok zorlanıyoruz lütfen okullar tatil olsun
Avatar
İlknur - 8 yıl önce
Neyi bekliyorlar anlamadım taşımalı eğitimden çocuklar zorlanınca güzelmiş oluyor
Avatar
Ece - 8 yıl önce
Nolur okul tatil edilsin çok zorlanıyoruz okula giderken
Avatar
Mehmet - 8 yıl önce
Osmangazi ye tatil olması lazım bugün arkadaşım düştü bacağını kırdı aynısı bizimde basımıza gelebilirdi tatil olmasını istiyoruz not 9/G Mehmet öztürk
Avatar
Muhammed - 8 yıl önce
Yarın lütfen bursa yıldırım ilçesinde tatil olsun bizim okul dağa çok yakın ve çok soğuk
Avatar
Aslı - 8 yıl önce
Okulumuz yokuş aşağıda hiçbir ulaşım yok yürümeyeceksin olamayacağı için lütfen okullar