Bursa İznik'te trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Bursa İznik ilçesinde dün trafik kazası yaşandı. İznik İlçesi Hisardere köyü istikametine giden İlmail palta kontrolündeki kamyonet, karşı yönden gelen Mustafa Acar yönetimindeki araç ile çarpıştı. Kazada 3 kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Bursa İznik'te trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı
26 Nisan 2016 Salı 09:40

Bursa'nın İznik İlçesinde bir kamyonet karşı yönden gelen bir otomobille çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Bursa İznik İlçesi, Hisardere köyü güzergahinda seyreden ve İsmail Palta'nın kullandığı 16 H 1139 plakalı kamyonet, tam karşı şeritten gelen 16 H 4449 plakalı Mustafa Acar yönetim,ndeki otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle Mustafa Acar'ın kullandığı otomobil orada bulunan zeytinliğe uçtu.  Otomobil içersinde bulunan ve yaşları 18 olan Mustafa Berk Esen ile İbrahim Kavas olay yerinde hayatını kaybetti.



Otomobil sürücüsü Mustafa Acar ve araç içerisinde bulunan Hasan Balı, kamyonet sürücüsü İsmail Palta kazada ağır yaralanarak İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye ağır yaralı olarak getirilen Hasan Balı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Jandarma yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.