Cezaevinden izinli çıktı, dehşet saçtı

Uşak'ta 4 yıl önce 2 kişiyi ağır yaralayım cezaevine giren mahkum, cezaevinden izinli olarak çıktığı gün dehşet saçtı.

Cezaevinden izinli çıktı, dehşet saçtı
30 Aralık 2015 Çarşamba 00:36

Uşak'ta iki kişiyi silahla yaralayan ve hapse giren Osman E., izinli çıktıktan sonra dehşet saçtı. 1 ay önce kendisine boşanma davası açan eşi ile tartışan mahkum, engel olmaya çalışan kayınpederini bıçakla yaraladı. Hızını alamayan öfkeli adam, kayınpederine ait 2 aracı yakarak kayıplara karıştı.

2011 yılında bir barda silahlı kavgaya karıştıktan sonra 2 kişiyi ağır yaralayan Osman E. Uşak Cezaevine konulmuştu. Açık cezaevine alınan mahkum, dün sabah saatlerinde izin alarak dışarı çıktı. Soluğu boşanmak isteyen eşi K.E'nin yanında alan öfkeli mahkum, eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmayı engellemeye çalışan kayınpederi M.Ö'yü bıçakla yaralayan öfkeli mahkum kayınpederi M.Ö'ye ait 2 aracı da ateşe vererek kaçtı. Kaçtığı sırada eşi K.E'yi tekrar gören Osman E., eşinin bulunduğu araca silahla ateş ederek kayıplara karıştı.

Bıçak darbeleriyle yaralanan kayınpeder M.Ö hastaneye kaldırılırken, K.E'nin koruma altına alındığı, firar eden Osman E. 'nin ise polis tarafından her yerde arandığı belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.