Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan resepsiyonda açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Engelliler günü resepsiyonda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan resepsiyonda açıklamalar
03 Aralık 2015 Perşembe 21:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Engelliler günü resepsiyonda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Engelliler günü resepsiyonundaki konuşmasında, engelli vatandaşlar için kamunun insiyatif alması gerektiğini vurguladı.40 bin engelli vatandaşın devlette hizmette bulunduğuna dikkat çeken Erdoğan, Kasım 2015'ten itibaren 467 bin 600 engelli vatandaşın ev bakım hizmetinden yararlandığını ifade etti ve artık engelli vatandaşların bakım için sıra beklemediğini belirtti.


Erdoğan konuşmasında Rusya'nın Suriye'de sivillere yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi. Terör örgütü DAEŞ ile mücadele kılıfına bürünüp, kadın ve çocukları öldürenlerin vicdanının olmayacağının üstüne basan Erdoğan, insanın olmadığı yerde devletin bir anlamının olamayacağını ve tüm insanlığı kucaklamayan bir anlayışın insani olamayacağını belirtti. 


Etiketler; #Cumhurbaşkanı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.