Davutoğlu'ndan akademisyenler hakkında açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "CNN International" kanalında gazeteci Christiane Amanpour'un sorularını yanıtladı. Davutoğlu devleti suçlayan bildiriyi imzalayan akademisyenler ilgili açıklamada yaptı.

Davutoğlu'ndan akademisyenler hakkında açıklama
25 Ocak 2016 Pazartesi 23:30

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "CNN International" kanalında gazeteci Christiane Amanpour'un sorularını yanıtladı.  Son zamanlarda akademisyenlerin devleti suçlayan bildiriye imza atarak açıklamalar yaptığını belirten Davutoğlu, bu durumun ifade özgürlüğü olmadığını ifade etti. Sorunun ifade özgürlüğü olmadığını, teröre teşvik olduğunu belirtti. Davutoğlu akademisyenlere, ahlaki sorumluluklarını yerine getirme çağrısında bulundu.

Christiane Amanpour'un PKK'ın mı yoksa DAEŞ'in mi Türkiye için daha büyük bir tehdit sorusuna Davutoğlu, ikisininde terörist grup olduğunu ve Türkiye için tehtit oluşturduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.