Dikkat! E-5 üç gün trafiğe kapalı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, D-100 (E-5) karayolu güzergahında Uzunçayır Kavşağı-Altunizade Kavşağı arasında, bugün, yarın ve 30 Nisan'da gece saat 23.00 ile 06.00 arasında asfalt onarım çalışması yapılacağını duyurdu.

Dikkat! E-5 üç gün trafiğe kapalı
28 Nisan 2017 Cuma 20:07

İstanbul Büyükşehir Belediyesince, D-100 (E-5) karayolu güzergahında Uzunçayır Kavşağı-Altunizade Kavşağı arasında, bugün, yarın ve 30 Nisan'da gece saat 23.00 ile 06.00 arasında asfalt onarım çalışması yapılacağı duyuruldu.

Açıklamada, Altunizade Kavşağı'nın Üsküdar, Ümraniye katılımları çalışma esnasında kapalı olacağından, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmalarının gerekeceği bildirildi.

Bu gece başlayacak çalışmalar süresince, Asya Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişlerde, çalışmanın gerçekleşeceği yolun köprüden önce son çıkış olması nedeniyle dikkatli olmaları gerektiği konusunda sürücülere uyarıda bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.