En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek

2016 yılının en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu.

En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek
24 Ocak 2017 Salı 11:20

ORC Araştırma Şirketi tarafından '2016 yılının en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olduğuna ilişkin anket yapıldı. Anket sonucuna göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2016 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinde birinci sıraya adını yazdırmayı başardı.

Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, '2016 yılının en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı' seçildi. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı ankette yüzde 62'lik oyla ilk sırada Gökçek yer alırken, yüzde 60,5'lik oyla Antalya B. Belediye Başkanı Menderes Türel ikinci sırada ve yüzde 57,4'lük oyla Konya B. Belediye Başkanı Tahir Akyürek üçüncü sırada yer aldı.

Başkan Gökçek, ORC Araştırma Şirketi’nin, değişik illerde 19 bin 520 kişiye sorarak yaptığı “2016 Yılının En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Kim?” anketinde, yüzde 62’lik oranla yine birinci oldu.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden başarısını takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek, iletisinde şu ifadelere yer verdi:
“5-20 Ocak tarihleri arasında beni en başarılı büyükşehir belediye başkanı seçen vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum”



ORC Araştırma şirketi de internet sitesinden, 5-20 Ocak günleri arasında 30 büyükşehrin tüm ilçelerinde toplam 19 bin 520 kişiyle, “bilgisayar destekli telefon görüşmesi” yöntemiyle gerçekleştirilen ankette % 52’nin üzerinde başarı oranı yakalayan belediye başkanlarının listesini duyurdu.

Yüzde 62 ile birinci olan Başkan Gökçek’i, başarı sıralamasında yüzde 60,5’le Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yüzde 57,4 ile de Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek takip etti. 

İşte 2016 yılının en başarılı büyükşehir belediye başkanları:


1- Melih Gökçek- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yüzde 62

2- Menderes Türel- Antalya B. Belediye Başkanı yüzde 60,5

3- Tahir Akyürek- Konya B. Belediye Başkanı yüzde 57,4

4- Enver Yılmaz- Ordu B. Belediye Başkanı Yüzde 56,0

5- Yılmaz Büyükerşen- Eskişehir B. Belediye Başkanı yüzde 55,7

6- Zeki Topçuoğlu- Sakarya B. Belediye Başkanı yüzde 55,2

7- Fatma Şahin- Gaziantep B. Belediye Başkanı yüzde 54,9

8- Özlem Çerçioğlu- Aydın B. Belediye Başkanı yüzde 53,0

9- Kadir Topbaş- İstanbul B. Belediye Başkanı yüzde 52,8

10- Recep Altepe- Bursa B. Belediye Başkanı yüzde 52


 


Etiketler; #Melih Gökçek
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.