Eşini ve 2 yaşındaki kızını öldürdü

Hatay'ın Hassa İlçesi'nde 38 yaşındaki İsmail Batan, imam nikahlı eşi Suriyeli Havin Abir Muhammed ile 2 yaşındaki kızı Rojda'yı tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Eşini ve 2 yaşındaki kızını öldürdü
04 Kasım 2016 Cuma 23:38

Hatay'ın Hassa İlçesi Aktepe Mahallesi'ndeikamet eden İsmail Batan, bir süredir ailevi sorunlar yaşadığı imam nikahlı eşi Suriyeli Havin Abir Muhammed ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Batan, tabancasını çekip eşi Havin ile 2 yaşındaki kızları Rojda'yı ateş ederek öldürdü. Batan, daha sonra silahı başına dayayıp tetiği çekerek yaşamına son verdi.

İsmail Batan'dan haber alamayan bir yakını, bugün öğle saatlerinde eve geldiğinde korkunç manzara ile karşılaşınca jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelmenin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere Hassa Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.


Etiketler; #cinayet #Hatay
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.