Etüt merkezine FETÖ operasyonu

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Antalya'daki etüt merkezine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Etüt merkezine FETÖ operasyonu
11 Temmuz 2017 Salı 18:43

Antalya'da sürdürülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturma kapsamında özel bir etüt merkezine operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Aksu ilçesindeki özel bir etüt merkezine operasyon başlattı.

11 kişinin gözaltına alındığı operasyondaki 2 kişinin daha önceki FETÖ soruşturmaları kapsamında arandığı belirtildi. Şüphelilerin etüt merkezinden elde edilen geliri, cezaevindeki üyelerinin ailelerine gönderdiği, böylece sanıkların konuşmasını engellemeye çalıştığı bildirildi.

Ayrıca operasyonda örgütün güvenli ev diye tabir edilen "gaybubet evi" de tespit edildi. Evdeki örgütsel doküman ve dijital materyallere el konuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.