Gölcük'te çarşaflı soyguncu bankadakileri rehin aldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir banka şubesine çarşaflı gelen silahlı bir saldırgan, içeridekileri rehin aldı. Olay yerine polis ekiplerine taleplerini bildirdi.

Gölcük'te çarşaflı soyguncu bankadakileri rehin aldı
13 Kasım 2015 Cuma 22:35

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir banka şubesine çarşaflı gelen silahlı bir saldırgan, içeridekileri rehin aldı.


Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi'ndeki bir banka şubesine çarşaflı helde gelen ve henüz kimliği belirlenemeyen ancak Suriyeli olduğu tahmin edilen silahlı bir kişi, bankadakileri rehin aldı.


Tahmini saat 17.00 civarında üzerindeki çarşafla bankaya giren şahıs, elindeki tabancayla içeridekileri tehdit etti ve banka çalışanlarını bir odaya kitledi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ve  tedbir amaçlı 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı.


İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, "İçeride tahmini 10 kişi var. Bunlar banka çalışanları. Şu anda müzakere yapıyoruz. Soyguna benziyor çünkü paraları torbaya koymuş" açıklamasında bulundu.


Rehinelerin bazıları ikinci kattan atlayarak kurtulmayı başardı. Atlayanlardan yaralı olanlara hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildikten sonra yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Polis ekiplerinin, bankadaki silahlı kişiyi ikna etme çalışmaları devam ederken, silahlı soyguncunun taleplerini polise ilettiği bildirildi. Polislerden olay yerinden kaçabilmek için araç isteyen soyguncu, bankada ele geçirdiği 800 Bin TL ve yanına alacağı 4 rehineyle birlikte olay yerinden kaçmak istediği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.