Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'den "terör örgütü" açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'den terör örgütünü temizlemeyle herşeyin bitmediğini ve bölgenin yeniden ihya ve inşası için her türlü eylem planının hazırlandığını belirtti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci'den "terör örgütü" açıklaması
13 Mart 2016 Pazar 13:13

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Toplum Gönüllüleri Derneğince Şeker Fabrikası Lokantasında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelerek Türkiye'nin kalkınması ve terör örgütüden tamamen temizlenmesi için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini söyledi.

Bakan Tüfenkci terör örgütünü temizlemek için verdikleri mücadeleden, "Silopi'yi, Cizre'yi, Sur'u bitirdik. İnşallah diğer ilçelerde yuvalanan terör örgütünün inlerine de birer birer girecek ve buraları da temizleyeceğiz" diye bahsetti.

Tüfenkci yaptıkları mücadelede sivil halkın emniyette olması için çok dikkatli davrandıklarını ve mücadelenin sadece terör örgütünün temizlenmesi ile bitmeyeceğini bölgenin yeniden inşa edileceğini vurguladı.

Hükümetin bölgenin ihya ve inşası için eylem planlarının hazırladığına değinen Tüfenkci, sadece fiziki açıdan ihya çalışması yapılması için çalışmadıklarını insanların gönüllerine girmek için de bütün bakanlıkların seferber olacağını belirterek 
"Çünkü terör örgütü orada çukurlar açarken sadece onların bir yerlere hapsedilmesine, özgürlüklerinin elinden alınmasını neden olmadılar. Oradaki insanları dinlerinden, imanlarından uzaklaştırarak, bu milletle olan gönül köprülerini de atmak için oralara çukurları kazdılar. Gece gündüz çalışarak oradaki insanların Kur'an'dan, İslam'dan uzaklaştırmak, tahribat yapmak adına her türlü melaneti işleyenler bugün oralardan temizlendiğinde bizim oradaki vatandaşlarımızı ihya etmemiz lazım." ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.