HDP Iğdır Milletvekili Adıyaman'ın kardeşine "Terör" gözaltısı

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman, "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından İstanbul'da gözaltına alındı.

HDP Iğdır Milletvekili Adıyaman'ın kardeşine "Terör" gözaltısı
12 Mart 2016 Cumartesi 15:19

HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman'ın kardeşi Muhsin Adıyaman, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesine yönelik soruşturmasında "terör örgütü üyesi olma, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yapma" suçlarından 7 ay sonra İstanbul'da gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında,  7 aydır aranan Muhsin Adıyaman'ın, istihbarat çalışması sonucu İstanbul Eyüp'te HDP Milletvekili olan ağabeyi Mehmet Emin Adıyaman'ın kızı Selda Adıyaman'ın evinde saklandığı tespit edildi. Iğdır ve İstanbul emniyet müdürlükleri tespit üzerine eve operasyon düzenlendi. Muhsin Adıyaman gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Güvenlik güçleri, operasyon yapılırken HDP MilletveliliAdıyaman'ın da evde olduğunu belirledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.