İsmail Koncuk: ''Mülakatla,açıkça nitelikli torpil dönemi ilan edildi.''

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabından mülakatla ilgili açıklama yaptı. Koncuk, ''KPSS niteliği ölçmez.Doğrudur.KPSS bir sıralama sınavıdır.Peki niteliği mülakat ölçer mi, tabiki hayır.Mülakat niteliği tamamen yok eder.'' dedi.

İsmail Koncuk: ''Mülakatla,açıkça nitelikli torpil dönemi ilan edildi.''
12 Kasım 2016 Cumartesi 21:27

İsmail Koncuk'un sosyal medyadan yayınladığı iletiler şöyle:

''Mülakatla,açıkça nitelikli torpil dönemi ilan edildi.''
''KPSS niteliği ölçmez.Doğrudur.KPSS bir sıralama sınavıdır.Peki niteliği mülakat ölçer mi, tabiki hayır.Mülakat niteliği tamamen yok eder.
Mülakatlı öğretmen ve memur alımını icat edenlerin günahı yedi sülalelerine yetecektir.Mülakatla,açıkça nitelikli torpil dönemi ilan edildi.

''Korku ile çalışmak nitelik kazandırmaz.''
İnsanları ezerek, korkutarak nitelik kazandıramazsınız.Nitelik için önce kendine güven duyan insan kaygınız olmalı.Bu sözleşme ile olmaz.
Korku ile çalışmak, radarı görünce 90'a düşen, geçtikten sonra Allah ne verdiyse gaza basan şoförün durumuna benzer.Motivasyon ve güven!''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.