İstanbul Beyoğlu'nda silahlı çatışma

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Yoldan geçen bir kişiye kurşun isabet etmesiyle hayatını kaybetti.

İstanbul Beyoğlu'nda silahlı çatışma
13 Aralık 2016 Salı 22:35

Beyoğlu'nda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma sırasında yoldan geçen bir kişi tabancayla vurularak öldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüphelileri yakalamak için çalışıyor.

Beyoğlu, Kocatepe mahallesi, Aşikar sokak üzerinde önceki gün meydan gelen olayda, iki grup arasında önce kavga ardından silahlı çatışma yaşandı. Yaşanan olay sırasında yoldan geçmekte olan Hamit Yarış, vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Çevreden yetişenler tarafından hastaneye kaldırılan Hamit Yarış tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.