İzmir'de askeri araca saldırı: 1 asker yaralı

İzmir Kemalpaşa ilçesinde hareket halinde bulunan askeri araca uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 1 er yaralanırken, 2 saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir'de askeri araca saldırı: 1 asker yaralı
19 Mart 2016 Cumartesi 19:45

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde saat 15.50 sularında alınan bir ihbar üzerine itfaiye ekipleriyle Vişneli Mahallesi'ne giden Jandarma ekiplerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar olay yerinden kaçarken, 1 asker hafif yaralandı. Bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevkedilirken, askerlere ateş açan saldırganların yakalanması için hava destekli operasonlar başlatıldı.

Vali Mustafa Toprak konu ile ilgili, "Olay esnasında koluna mermi isabet eden bir askerimiz hafif yaralandı. Ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesine götürülerek burada tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi, endişe edilecek bir şey yok. Olayın ardından bölgeye hem havadan hem da karadan birlikler sevk edildi. Geniş çaplı operasyon başlatıldı" dedi.

Zanlıların yakalanması için yürütülen operasyonda İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Torbalı'dan Kemalpaşa'ya motosikletle giren ve terör örgütüyle bağlantısı olduğu ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 2 zanlı  sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mümtaz Seçkin - 8 yıl önce
Sabret güzel Yurdumun güzel insanı,terörün son çırpınışıdır. Birlikte daha güçlü bir Türkiye' yi birlikte inşaa edeceğiz.