Keçiören Aktepe Pazar yerinde kurban telaşı

Kurban Bayramında binlerce vatandaş Keçiören Aktepe pazar yerinde kurbanlarını kesti. Erken saatlerde alana gelen vatandaşlar kurbanlarını kasaplar eşliğinde kesti. Keçiören Aktepe pazar yerinde kurban manzaraları haberimizde.

Keçiören Aktepe Pazar yerinde kurban telaşı
12 Eylül 2016 Pazartesi 16:00

Kurban Bayramının birinci gününde yüzlerce Keçörenli vatandaş kurban ibadetini Keçiören Belediyesi'nin vatandaşlara tahsis ettiği Aktepe PAzar yerinde gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde pazar yerine gelen yüzlerce vatandaş Kurban ibadetini gerçekleştirdi. 

Sabah Bayram namazını kılan yüzlerce vatandaş, kurbanlarını kesmek üzere Keçiören Aktepe Pazaryerine akın etti. Profesyonel kasapların bulunduğu pazar yerinde vatandaşlar kurban ibadetini gerçekleştirdi. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi acemi kasapların beceriksizlikleri de görülürken, vatandaşlar kurbanlarını keserek ibadetlerini gerçekleştirdi. Keçiören Belediyesi'ne ait çöp kamyonları ve sulama aracıda alanda hazır ve vatandaşların hizmetine sunuldu. 







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.