Keçiören Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine malzeme yardımı

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımında blundu. Ak, programdan önce milli güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp'e altın taktı.

Keçiören Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine malzeme yardımı
22 Ekim 2016 Cumartesi 09:45

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Belediye Meclis salonunda düzenlenenprogram öncesinde  şampiyon güreşçiler ve milli gururumuz Taha AKGÜL ve Rıza KAYAALP’e altın taktı. 

Şampiyon sporcuların Keçiörenli sayıldığını belirten Mustafa Ak, "Ülkemizin zor döneminde elde ettiğiniz başarılarla milletimizi mutlu ettiniz. Tüm Türkiye adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Ovacık’ta yapımı süren kapalı spor salonunun temelini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı bir törenle attıklarını hatırlatan Başkan Ak, "Ve o gün şöyle söylemiştik. Olimpiyatta altın madalya kazanan sporcumuzun ismini spor kompleksimize vereceğiz dedik. Bu onur Taha’ya nasip oldu. Önümüzdeki olimpiyatlarda Rıza da olimpiyat şampiyonu olursa onun adını taşıyan bir spor salonu daha yapacağız” müjdesini verdi.

Her yıl düzenli olarak yardım ediyoruz

KEçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptıklarına dikkat çekerek, "Keçiören’in gelişmesinde spor önemli bir yer tutuyor. Spor sadece vücudu değil, ruhu ve aklı da eğitir. Sizlerin başarılarında inşallah böylece bizim de katkımız olur. Rıza ve Taha Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü’nün sporcularıdır. Onlara destek veren Büyükşehir Belediye Başkanıma da teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kaymakam Bulut ise, Başkan Ak’ın Keçiören’e yakışır biçimde sporculara destek verdiğinin altını çizerek, "Sizlerin uluslararası platformda başarılı olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Keçiören’in ismini Türkiye’de ve tüm dünyada duyurmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Belediyeler küçük yardımlarla işten sıyrılmamalı. Sporun tam içerisinde olmalılar