Kız arkadaşını görmek için canlı bomba ihbarı yaptı

Diyarbakır'da bir genç, kız arkadaşıyla buluşabilmek için kız arkadaşının çalıştığı alışveriş merkezinin içerisinde canlı bomba olduğu ihbarında bulundu.

Kız arkadaşını görmek için canlı bomba ihbarı yaptı
15 Aralık 2015 Salı 21:30

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde (AVM) canlı bomba olduğu ihbarı yapıldı. Yenişehir'de yaşayan bir genç kız arkadaşıyla buluşmak için asılsız ihbar yaptı.

Yenişehir ilçesi Huzurevleri Mahallesi'ndeki alışveriş merkezine bir ihbar geldi. 155 Polis ekiplerine mahallede yer alan alışveriş merkezinde canlı bomba olduğu ihbarı geldi. İhbarı alan polis ekipleri hemen alışveriş merkezine gitti. Yapılan araştırmada ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. 

Polis asılsız ihbarı yapan kişiyi bulmak için araştırma yaptı ve asılsız ihbarı yapan kişinin Y.K. isminde nir genç olduğunu belirledi. Gözaltına alınan ihbarcı Y.K, alışveriş merkezinde çalışan kız arkadaşı ile buluşmak için canlı bomba ihbarı yaptıını itiraf etti. Polis yapılan işlemlerin ardından Y.K'yı serbest bıraktı.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.